Eerste paal Vollers

Eerste paal Vollers op HoogTij


22 juni 2020
Op het havengebonden deel van HoogTij komt Vollers. Een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in transport van opslag van soft commodities.  Op HoogTij komt een groot en innovatief warehouse voor de opslag van cacao voor de verwerkende industrie van Cargill aan de Zaan. Op vrijdag 19 juni waren Hans Krieger, wethouder Zaanstad en Koen Overtoom er om samen met Christian Vollers, eigenaar van familiebedrijf Vollers (3e generatie) en Harold Poelma, president directeur Cargill Cacao de eerste paal te slaan.

Zaanstad en de Port of Amsterdam zijn blij om met de komst van Vollers Cargill als één van de grote industrieën te faciliteren. De innovatieve faciliteiten van Vollers passen goed bij de ambities van HoogTij. Veel bedrijven in de Zaanstreek en Metropoolregio Amsterdam dragen bij aan de verwerking van cacao tot eindproducten. De bouw start nu en voor het najaar van 2021 (cacaoseizoen) moeten de silo’s gereed zijn.  


Namens de gemeente Zaanstad was wethouder Hans Krieger aanwezig om samen met Port of Amsterdam, Vollers en Cargill de eerste paal te slaan. 

Plaatje met impressie van Vollers

Impressie van Vollers


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring