Aanpassing rotondes bedrijventerrein HoogTij

Aanpassing rotondes bedrijventerrein HoogTij

31 maart 2021
In april start Strukton Civiel West met het verbeteren van de rotondes Hoofdtocht en Westzanerweg/Kleine Steng. Dit doen wij namens de gemeente Zaanstad. De werkzaamheden duren van april tot half augustus 2021.

Door de komst van PostNL en verschillende andere bedrijven komt steeds meer verkeer op de bedrijventerreinen van Hoogtij. Voor een betere doorstroming passen wij de twee rotondes aan. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de bedrijven bereikbaar te houden. Wij starten half april met de voorbereidende werkzaamheden aan de rotonde van de Hoofdtocht. De afsluiting van de noordzijde van de rotonde Hoofdtocht is vanaf 28 april.

Wij begrijpen dat het werk voor u overlast gaat geven

Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij als aannemer doen, samen met de gemeente, ons uiterste best om zo weinig mogelijk hinder te geven. In de fasering zal u tijdelijk moeten omrijden om bij uw bedrijf of perceel te komen. Er komen infoborden en omleidingsroutes waarop dit aangegeven wordt.

Daarnaast heeft het doorgaande verkeer vanaf en richting Beverwijk behoudens 4 zondagen (zat 20.00-zon 23.00) , altijd doorgang. Omleidingsroutes en informatie over de fasering zijn per mail aan te vragen of terug te vinden op www.Hoogtij.com vanaf begin april.

Gevolgen voor de bereikbaarheid van de bus

De bus rijdt een aangepaste route die op de fasering wordt aangegeven. Deze fasering is per mail aan te vragen of terug te vinden op de site van Connexxion.

Planning (onder voorbehoud)


Rotonde Hoofdtocht

Fase 0: Week 15 (12 april) – Week 17 (28 april): Voorbereidende werkzaamheden (bomenkap / damwanden) + aanbrengen bypass.

Fase 1: Week 17 (28 april) – Week 23 (11 juni)

Fase 2: Week 23 (11 juni) – Week 25 (25 juni)

Rotonde Westzanerweg

Fase 1: Week 20 (17 mei) – Week 25 (25 juni): Zie werkgebied.

Fase 2: Week 25 (28 juni) – Week 30: In deze fase worden de asfaltzondagen gepland

Meer informatie over het project en de planning

Heeft u nog vragen stuur dan een mail naar nhmidden.scw@strukton.com. Ook kunt u, als het project in uitvoering is, op woensdag tussen 9:00 uur en 10:00 uur langskomen in onze keet. Hier gelden uiteraard de coronamaatregelen. De uitvoeringsverantwoordelijke zal u te woord staan. Mocht deze tijd niet uitkomen dan kunt u contact met John-Paul van der Gracht van Strukton Civiel West via 06-22388758.Via nhmidden.scw@strukton.com kunt u zich aanmelden voor de mailinglist. U ontvangt dan snel nieuwe informatie over de werkzaamheden.

Klachten?

Klachtenafhandeling loopt via Strukton Civiel west. U kunt uw klacht onder vermelding van Hoogtij mailen naar nhmidden.scw@strukton.com

kaart met de werkzaamheden van de rotondesFaseringen rotondes hoofdtocht en Westzanerweg
Afsluiting fase 1 Rotonde Hoofdtocht 28 april

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring