Aanbesteding voor horeca op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan

Denk en ding mee over de aanbesteding voor horeca op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan


14 april 2022
Gemeente Zaanstad gaat een Europees aanbestedingstraject starten voor de uitgifte van twee horecakavels op het bedrijventerrein HoogTij in Westzaan. De horecakavels gaan onderdeel uitmaken van een deel van HoogTij waarop ook een truckparking voorzien is.  En u kunt hier als (horeca)ondernemer over meedenken en eventueel over meedingen!

Een horecaonderneming op bedrijventerrein HoogTij, nabij de Kleine Steng is een mooie aanvulling voor het gebied. Gemeente Zaanstad ziet graag dat de twee kavels uitgaan naar lokale (kleine) Zaanse ondernemers. Daar is rekening mee gehouden bij het vaststellen van de huursom. Ook gunnen we op kwaliteit en niet op prijs.

Aanbestedingsprocedure

Bent u een (horeca)ondernemer en heeft u interesse in de kavel? U kunt meedenken over de aanbestedingsprocedure door de vragenlijst in te vullen. Deze vindt u op TenderNed of door ons een mail te sturen via inkoop.contracten@zaanstad.nl. Met uw feedback kunnen wij de aanbestedingsprocedure vervolgens eventueel aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat u straks een zo goed mogelijke inschrijving kunt doen en een plan van aanpak kunt maken. Daarnaast kunt u zich via de vragenlijst aanmelden voor de eerste gespreksrondes op 3 mei 2022 in de raadzaal in het stadhuis van gemeente Zaanstad. Vergeet dus niet om de vragenlijst vóór 3 mei in te vullen!

Lees hier meer over de aanbesteding: Marktconsultatieleidraad Uitgifte horecakavels HoogTij.pdf

foto van bedrijventerrein HoogTij

foto van bedrijventerrein HoogTij

foto van bedrijventerrein HoogTijBedrijventerrein HoogTij

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring