Bewonersinformatie

Aanpassing rotondes bedrijventerrein HoogTij

31 maart 2021
In april start Strukton Civiel West met het verbeteren van de rotondes Hoofdtocht en Westzanerweg/Kleine Steng. Dit doen wij namens de gemeente Zaanstad. De werkzaamheden duren van april tot half augustus 2021.

Door de komst van PostNL en verschillende andere bedrijven komt steeds meer verkeer op de bedrijventerreinen van Hoogtij. Voor een betere doorstroming passen wij de twee rotondes aan. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de bedrijven bereikbaar te houden. Wij starten half april met de voorbereidende werkzaamheden aan de rotonde van de Hoofdtocht. De afsluiting van de noordzijde van de rotonde Hoofdtocht is vanaf 28 april.

Lees meer

plaatje van de werkzaamheden aan de rotondes

Meer wandelpaden en groen voor openbare ruimte HoogTij


4 mei 2020
De bewoners rondom Westpoort en HoogTij willen de openbare ruimte van HoogTij groener en recreatiever maken. Daarom hebben zij in overleg met de gemeente vorig jaar een groenplan gemaakt.  Het plan is meer wandelpaden aan te leggen en meer groen te planten.

Lees meer

foto wandelpad

Nieuw fietspad in gebruik

23 juli 2019
Het nieuwe fietspad vanaf Westzaan richting HoogTij over de dijk is in gebruik! Deze sluit ook aan op de bestaande fietsbrug. Nu is het bedrijvenpark nog beter bereikbaar.

Lees meer

foto van fietspad De Slinger

Contact

Heeft u vragen over de omgeving? Neem dan contact op met Hendrik Visser door te mailen naar h.visser@hoogtij.com

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring